NOILE MODELE

MINI HATCH ȘI MINI CABRIO.

Suntem diferiți, dar ne potrivim împreună.

MINI Hatch este emblema noastră originală, pentru că de acolo a început totul. Este automobilul care ne-a ajutat să descoperim dragostea pentru viraje și încă ne alimentează pasiunea pentru manevrabilitatea asemănătoare unui kart, de la Raliul Monte Carlo din 1964 și până acum. Iar povestea continuă cu cea mai recentă gamă MINI Hatch și Cabrio. Modele care stârnesc un zâmbet înainte de a porni. Create pentru a face viața mult mai frumoasă. Construite să iasă în evidență, să rupă rutina. Prin designul lor dinamic și o energie inimitabilă, aceste modele oferă emoție fiecărui drum.

Acum, gama MINI aduce mai multe inovații, mai multe upgrade-uri de tehnologie și un stil mai elegant decât oricând. Oriunde te duce 2021, lasă noul MINI Hatch să te însoţească.

 

FIECARE STRADĂ TE AȘTEAPTĂ CU O POVESTE.

MINI este originalul care iese în evidenţă şi continuă să se reinventeze din nou. Am luat caracteristicile unice MINI și le-am dat un caracter mai sportiv, mai îndrăzneț. Liniile mai simple creează o ținută mai rafinată pentru noi poveşti.

 

MINI Electric

ÎNCĂRCAT CU PASIUNE.

Condusul electric ţi se potriveşte de minune, MINI Electric este perfect pentru stilul tău original. Când aştepţi la semafor, contează mult răspunsul acceleraţiei, iar când se face verde, MINI pur electric îţi oferă instantaneu cuplu maxim şi agilitate legendară. Cu o autonomie de peste 250 km şi capacitate de încărcare pana la 80% în aproximativ 35 de minute, MINI Electric este alături de tine în toate aventurile tale.

IUBEŞTE FIECARE VIRAJ.

Mai puţină complexitate, mai mult caracter. Un design fresh cu proporţii MINI tipice şi consolele scurte continuă să definească imaginea acestui model iconic, care iubeşte fiecare viraj şi te invită să redescoperi sufletul oraşului. Revoluţiile la MINI încep adesea cu teme legate de culoare şi materiale. MINI a fost mereu îndrăzneţ în acest domeniu şi aşa este cazul şi pentru noul model MINI Hatch. Un exemplu este acoperişul Multitone cu un design expresiv din punct de vedere vizual ce este alcătuit din mai multe culori.
MINI Hatch 3 uşi
MINI Hatch 5 uşi

MAI MULT SPAȚIU PENTRU NEPREVĂZUT.

Utilizarea creativă a spaţiului disponibil stă la baza filozofiei MINI. Cu un design revoluţionar, hatchback-ul nostru cu 5 uşi compact, dar surprinzător de spaţios îţi oferă toate opţiunile de care ai nevoie pentru se potrivi cu stilul tău personal şi pentru a fi util în orice situaţie. În spate pot sta confortabil trei pasageri, aceştia beneficiind de mai mult spaţiu deasupra capului, la picioare şi între ei.

VARA E O STARE DE SPIRIT.

Silueta rafinată, cu o linie a plafonului definită şi elegantă, transformă noul MINI Cabrio într-un magnet pentru privirile pline de admiraţie. Este echipat cu un plafon soft-top unic care are nevoie de doar 18 secunde pentru a se închide sau deschide complet, chiar şi atunci când automobilul se deplasează cu o viteză de până la 30 km/h. Şi există şi o a treia opţiune, modul trapă – plafonul se rabatează 40 de cm. Indiferent ce poziţie a plafonului alegi, vei iubi fiecare clipă petrecută la volanul noului MINI Cabrio.
MINI Cabrio
NEew MINI. Big LOVE.