MINI Electric

MINI PUR ELECTRIC.

De la 33.975 € TVA inclus

PLIN DE PASIUNE.

MINI pur electric este identic cu emblematicul MINI original, dar este propulsat pentru şoselele viitorului. Îmbină senzaţia legendară a carturilor, designul unic şi calitatea premium cu călătoriile cu zero emisii. Este propulsat de o baterie de înaltă tensiune, cu 96 de celule, 32,6 kWh (capacitate brută), care este montată sub podea. Această configuraţie îi conferă un centru de greutate coborât care nu numai că îmbunătăţeşte stabilitatea şi manevrabilitatea, ci transformă orice curbă într-o aventură distractivă. Este MINI la intensitate maximă – şi foarte avansat.

MINI Electric

ENTUZIASM. PLIN DE PASIUNE. CUPLU INSTANT. PERFORMANŢĂ ULUITOARE.

Când aştepţi la semafor, contează mult cuplul (NM) pe care îl ai la dispoziţie. Iar MINI pur electric îţi oferă instantaneu cuplu maxim. Când se face verde şi apeşi pe acceleraţie, beneficiezi instantaneu de cuplu maxim şi ai parte de o agilitate senzaţională şi de o acceleraţie cum n-ai mai simţit niciodată. Cu cât mai simplu, cu atât mai bine – 0-100 km/h în 7,5 secunde – fără probleme de latenţă şi fără întreruperi cauzate de schimbarea treptelor de viteză. Dinamic şi blând în acelaşi timp, MINI pur electric îţi oferă o experienţă la volan pe care n-ai mai simţit-o niciodată.

 

UTILIZARE CREATIVĂ A SPAŢIULUI DISPONIBIL.

dam Image

4 locuri

211 litri

dam Image

3 locuri

539 litri

dam Image

2 locuri

731 litri

Spaţiul este esenţial. Dacă rabatezi bancheta din spate fracţionată 60/40, beneficiezi de mai mult spaţiu pentru planurile tale, având la dispoziţie până la 941 litri de spaţiu de depozitare – putând astfel să iei cu tine aproape orice îţi doreşti.

IREZISTIBIL. PRIN DESIGN.

Liniile dinamice şi stilul elegant, dar îndrăzneţ, se combină cu ampatamentul mare şi cu distanţa scurtă între roţi şi barele-spoiler pentru a conferi automobilului MINI pur electric un caracter sportiv. Farurile caracteristice sunt completate de noile semnalizatoare laterale care sunt dotate cu becuri LED şi decorate cu logoul „S” în galben. Spectaculoasele accente în galben Energetic se asigură că automobilul tău MINI are un aspect unic oriunde te-ai duce. Mânerele şi alte detalii de design opţionale în negru Piano conferă automobilului tău un aspect aparte. Iar gama inovatoare de jante unice din aliaj de 16”-17” completează designul într-un mare stil.O PERFORMANŢĂ EXCEPŢIONALĂ.

UN SINGUR MODEL.MINImizăm pentru a maximiza. Vrem ca totul să fie cât mai simplu. Noul MINI pur electric este dotat standard cu mai multe funcţii şi echipamente premium decât orice alt MINI. Află mai multe despre tehnologiile şi caracteristicile sale cele mai importante în tabelele de mai jos. Şi alege un nou stil de viaţă electric urban. Este un pas înainte pe care nu-l vei uita vreodată.

MINI Electric

MINI Cooper SE Hatch

De la: 33.975 € TVA inclus

Emisii şi consum Tip de combustibil Performanţă Acceleraţie (0 – 100 km/h) Viteza maximă

Consum mixt de energie: 14,9 kWh/100km;
Emisii medii de CO2: 0 g/km

Electric

184 CP (135 kW)

7,3 s

150 km/h

CONECTEAZĂ-TE LA MINI-UL TĂU.

MyMINI App

 

Bun venit la MINI App. Designul său modern, operarea intuitivă şi

funcţiile complexe oferă o experienţă a utilizatorului mai bună şi o
funcţionalitate îmbunătăţită. Poţi să îţi planifici călătoriile din mers
şi poţi trimite destinaţiile direct către MINI-ul tău. Poţi să verifici
dacă ai încuiat portierele maşinii şi poţi să încui maşina de la
distanţă. Când se apropie următorul termen de întreţinere curentă, vei
primi o notificare şi vei putea să faci programările în service direct
la partenerul tău MINI. Bucură-te de mobilitate fără griji – oriunde şi
oricând. Descarcă aplicaţia gratuit aici.