Teasers

SERVICII POST-VÂNZARE.

Accesorii si service MINI

SERVICE ŞI ACCESORII.

AVEM GRIJĂ ÎMPREUNĂ DE MINI-UL TĂU.

Experţii noştri de service au grijă de MINI-ul tău cu profesionalism şi produse de cea mai bună calitate – datorită experienţei acestora, a instruirii riguroase şi a tehnologiei de ultimă generaţie. Prin urmare, se folosesc doar piese MINI originale pentru a asigura potrivire perfectă pe modelul tău. Astfel, MINI-ul tău este întotdeauna în formă optimă. În plus, dacă acesta are nevoie de inspecţie sau de întreţinere, îţi stăm la dispoziţie.

Service MINI

MINI SERVICE 5+.

BUCURIE FĂRĂ OPRIRE.

Fiindcă faci parte din familia MINI, beneficiezi de o mulțime de avantaje - vârsta este una dintre ele. De aceea, avem MINI Service 5+: programul nostru de service cu oferte de preţuri speciale pentru automobilele MINI care au vechime mai mare de 5 ani şi sunt înmatriculate în România.

SERVICE.

Schimbare ulei cu uleiul MINI original pentru motor (China 0W-30), service MINI Schimbare ulei cu uleiul MINI original pentru motor (China 0W-30), service MINI

OFERTE DE SERVICE.

Fie că este vorba despre o verificare de sezon, schimb de ulei sau reparaţii – ofertele noastre atractive de service îţi pregătesc MINI-ul pentru orice provocare.

Service MINI

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Cu pachetele MINI Service Inclusive nu mai trebuie să-ţi faci griji în legătură cu facturile neaşteptate de la service. Beneficiezi de cel mai bun service pentru MINI-ul tău, printr-o plată unică

Schimb/ service baterie, service MINI

INSPECŢIE ŞI ÎNTREŢINERE.

Experţii noştri de service cunosc MINI-ul tău până în cele mai mici detalii. Aceştia sunt susţinuţi de tehnologia de ultimă generaţie disponibilă în atelierul de service şi de expertiză aprofundată, iar în acelaşi timp observă chiar şi cele mai mici nereguli şi ştiu imediat cum să acţioneze.

ACCESORII JOHN COOPER WORKS.

MINI John Cooper Works F56W

JOHN COOPER WORKS.

Cele mai puternice accesorii din portofoliul MINI: arată lumii adrenalina pură oferită de MINI-ul tău, cu ajutorul accesoriilor John Cooper Works.

Teasers

TRICOU MINI PENTRU FEMEI CU INSCRIPTIE SI POLICROMIE IN WEIß/ AQUA - SAPCA MINI CU EMBLEMA, COLECTIA MINI LIFESTYLE

MINI LIFESTYLE.

Arată-ţi ataşamentul faţă de acest brand cu ajutorul colecţiei noastre MINI Lifestyle şi adaugă o notă de culoare în viaţa ta.

MINI Cooper S (F55), MINI Connected, cataloage model

MINI INFOTAINMENT.

MINI Infotainment te ţine mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în jurul tău. Descoperă soluţii perfecte şi elegante pentru divertisment, telecomunicaţii, navigaţie şi tehnologie.

Telefon: E-Mail: Adresă:
+40 800800269
CONTACT@AUTOMOBILEBAVARIA.RO
ŞOSEAUA BUCUREŞTI – PLOIEŞTI, NR. 53A, SECTOR 1, 013685, BUCUREŞTI